Eurolls SpA
Кассеты калибровочные

ITИталия
1987
51-200
> 50

Leta 1987 je Renato Railz v majhnem skladišču v občini Attimis (Italija) ustanovil podjetje Eurolls in začel s proizvodnjo valjev iz volframovega karbida za žično industrijo in valjev iz jekla/karbida za industrijo cevi.

Skupino Eurolls danes sestavljajo: Eurolls S.p.A., vodilni proizvajalec valjev, kaset za valjanje žice in dodatne opreme za industrijo cevi in žice, s sedežem v Attimisu (UD) in štirimi drugimi proizvodnimi obrati v Furlaniji v severni Italiji ter s podružnicami v Milanu, Braziliji, Mehiki in na Kitajskem, ter Eurolls Industrial S.p.A., vodilni proizvajalec mokrih vlečnih linij in suhih vlečnih/valjčnih linij, ravnalnih in rezalnih linij, naprav za mrežaste nosilce, elektrodnih naprav in številnih drugih izdelkov za izpolnjevanje vseh proizvodnih potreb strank. Skupina trenutno zaposluje več kot 250 ljudi.

V sektorju cevi je družba Eurolls S.p.A. po vsem svetu priznana kot eden najboljših dobaviteljev orodij. Celoten postopek, od načrtovanja do toplotne obdelave, je 100-odstotno izdelan v podjetju. Naš referenčni seznam vključuje priznane vodilne proizvajalce cevi po vsem svetu, ki pokrivajo dele za avtomobilsko industrijo do aplikacij API.

Na področju žične industrije je bilo podjetje Eurolls prvo, ki je s svojimi edinstvenimi kakovostnimi mikrokazetami pretvorilo tradicionalni postopek stiskanja žice pri vlečenju žice v valjanje žice. Eurolls je bil prvi, ki je izdeloval mikro, modularne, tradicionalne in po meri izdelane kasete. Celoten proizvodni postopek in znanje sta bila razvita v hiši, Eurolls pa je bil prvi, ki je to tehnologijo predstavil v svetu žične industrije. Možnost valjanja zahtevnejših materialov je za Eurolls vedno nov izziv in s sodelovanjem naših strank še naprej razvijamo nove alternative tradicionalnemu vlečenju žice.